top of page

Om oss

Anne-Lie Johansson
Näringsterapeut

 

Resan till näringsterapeut har varit lång och krokig och den är och kommer aldrig att bli klar. En ständig vidareutbildning och erfarenhets inslamling sker. Resan startade med egen ohälsa för ca 20 år sedan - då aktiv och utbildad grundskollärare. Insikten att ohälsa bygger vi upp själva, oftast dock ej medvetet, gjorde att jag skolande om mig och kunde därefter hjälpa både mig själv och andra.

Förutom grundskolärare är jag ubildad näringsterapeut och cerifierad både hårmineralanalys terapeut och födoämnes intollerans terapeut.

Vid ett besök hos oss är det mig du träffar i första hand. Det är jag som gör undersökningarna och ger rådgivning. Fastän vi endast är två synliga i företaget är vi inte ensam allena. Vi har flera supportrar som vi samarbetar med vid behov. Även gästande terapeuter erbjuds ibland hos oss.

Jonny Johansson

Professor i elektroniksystem

Pilot

Flygutbildare
 

 

Jag är den som sköter bokföring och hjälper till vid vissa frågor kring ekonomin. Till exempel hur kan jag bygga upp mitt egna nätverk med FitLine.  Det finns även ett extra utbud men då via andra företaget: Är du intresserad av flyg, spaka själv eller en rundtur, kanske till och med ta eget flygcertifikat, då är det också mig du ska prata med.

bottom of page